Du er her: Science Museerne Botanisk Have Oplevelser i Væksthusene Smag på verden i Aarhus

Smag på verden i Aarhus

Rundvisning Smag på verden i Aarhus og aftenåbent i Væksthusene

Sommerrundvisning om planter i Væksthusene. Nu kan du smage på verden i Aarhus C.

Væksthusene fejrer de lyse sommeraftener og inviterer derfor indenfor i varmen til kl 22 hver onsdag fra 5. juni til 28. august. Vær med til spændende sommerrundvisninger, hvor du kommer verden rundt på en sanselig oplevelse; smag på klodens lækre planter og oplev det globale køkken midt i Aarhus C.

Hver onsdag kl. 18-19 og 20-21. Tilmelding nødvendig. Begrænset antal pladser fordeles efter først-til-mølle.

Pris 40 kr. Tilmeld dig her

Smag på verden i byens grønne frirum

Smag på planter fra hele verden og hør om, hvordan den mad, vi spiser, hænger sammen med det sted, vi bor og de naturgivne betingelser, som findes der. Find fx ud af hvorfor maden i troperne er så stærk, og hvorfor man i landene omkring middelhavet spiser oliven og gedekød krydret med timian og rosmarin.

Plantemad er klimamad, siger man. Men der er forskel på, om du spiser en rodfrugt eller en papaya. Hør om klimavenlig mad og tag første skridt mod at blive en mere klimabevidst forbruger.

God dansk mad. Nyt nordisk køkken. Gulerødder, kartofler (med sovs) og agurker. Vi har alle et billede af, hvad rigtig dansk (plante)mad er for en størrelse. Men er den korrekt? Find ud af, i hvor høj grad din yndlingsmormor-ret i virkeligheden er dansk.

Alle besøgende kan købe et lækkert måltid i Væksthusenes Cafe, som også holder aftenåbent. Bestilling af mad skal dog ske inden kl. 21.

Der er aftenåbent i Væksthusene helt til kl. 22. hver onsdag i sommerperioden fra 5.6-28.8.

Åbningstider 5.6 - 28.8.2019

Mandag-tirs: Kl. 9-17