Andreas Mogensen lander på Aarhus Universitet

UDSOLGT. Nu kommer den danske astronaut Andreas Mogensen til Aarhus Universitet, hvor han først holder foredrag på Aarhus Universitet og bagefter genforenes med sin Soyuz-rumkapsel på Steno Museet.

25.02.2019 | Trine Bjerre Mikkelsen

Du er inviteret med til en spændende dag. Tag din studiekammerat, familie eller naboens børn med til denne enestående begivenhed, hvor du kan møde en inspirerende rollemodel og den første dansker i rummet. Samtidig er det en unik mulighed for at komme tæt på den rumkapsel, som i 2015 fragtede Andreas Mogensen ud til den internationale rumstation (ISS).

Tilmelding

Arrangementet er udsolgt. Lørdag 23. marts 2019 kl. 9.45-16.00. Pris 50 kr. Begrænset antal pladser efter først til mølle. Ret til ændringer forbeholdes. Købte billetter refunderes ikke.

OBS: Billetten gælder både som indgangsbillet til Søauditorierne og Steno Museet, så husk billetten. Fremmøde skal ske senest kl. 9.45. ved Søauditorierne.

Arrangementet starter i Per Kirkeby-auditoriet (Søauditorierne på Aarhus Universitet), hvor Andreas Mogensen fortæller om sin 10-dages rumfærd i 2015. Efter foredraget forsætter arrangement på Steno Museet, hvor rumkapslen Soyuz kan opleves, og Andreas Mogensen vil besvare spørgsmål fra publikum og fra Steno Museets ungdomspanel på trappen i Steno Museets foyer .

På Steno Museet kan publikum også høre Terma og SAC (Stellar Astrophysics Centre) fortælle om deres danske rumprogrammer.

Foto: NASA/ESA–J.Blair

Revideret 22.03.2019