Fuldmåneaften om raketter og rumfart

UDSOLGT: Tirsdag 19.2 kl. 20 er det igen tid til Fuldmåneaften i Planetariet på Steno Museet

22.01.2019 | Trine Bjerre Mikkelsen

Rummet har altid fascineret mennesket. Allerede før det var muligt at sende raketter ud i rummet, har man kunne læse om rumfart i bla. Jules Verne rejsen til månen. Men hvordan fungerer nutidens raketter, som vi i dag bruger til at fragte både astronauter og satellitter ud i rummet?

Astronom Andreas Kjær Dideriksen fortæller denne aften om, hvordan moderne rumfart muliggøre opsendelser og ikke mindst hvordan det også er muligt at fragte astronauter og gods tilbage til jorden igen.

Aftenen slutter med stemning under stjernerne. Steno Museet åbner kl. 19, og der er mulighed for at se Rumkapslen og museets andre nye udstillinger. Der er begrænset antal pladser efter først til mølle. Købte billetter refunderes ikke.

Pris 60 kr.

Arrangementet er udsolgt