Fuldmåneaften om "Stjernehimlen i aften"

Mandag 30.4 er der igen Fuldmåneaften i planetariet på Steno Museet. Kun få billetter tilbage.

03.04.2018 | Trine Bjerre Mikkelsen

Netop nu tager vi afsked med forårets store stjernebillede Løven, og sommerens stjernebilleder tager over. Vi har tre klare stjerner Deneb, Altair og Vega i tre forskellige stjernebilleder nemlig Svanen, Ørnen og Lyren. Der knytter sig myter og sagn til stjernebillederne, men især et stjernebillede har interesse for os denne aften: Delfinen. Det er navnet på et smukt lille stjernebillede på sommerhimlen, men også navnet på Aarhus Universitet’s satellit Delphini.

Vi hører om status på satelitten, hvor i verden den befinder sig, og om den er klar til at blive sendt afsted.

Det og meget andet kan du høre mere om til Fuldmåneaften på Steno Museet. Der er et begrænset antal pladser, så køb billet i god tid. Som noget nyt åbner udstillingerne kl. 19, og der vil være mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd inden. Man kan også købe et glas vin eller en vand.

Aftenen slutter med stemning under stjernehimlen.

Købte billetter refunderes ikke.

Læs mere om Fuldmåneaften på Steno Museet

Revideret 24.09.2018