Naturens Døgn

Lørdag 11. maj er det igen tid til Naturens Døgn i Væksthusene og Botanisk Have. Denne gang er der fokus på, hvordan vi bedst holder øje med naturens mangfoldighed.

05.04.2019 | Trine Bjerre Mikkelsen

Naturens Døgn - masser af aktiviteter for hele familen

Lørdag 11. maj 2019 er der igen Naturens Døgn i Væksthusene og Botanisk Have, Aarhus. Denne gang er temaet "Hold øje med mangfoldigheden" og hvad du selv kan gøre for at styrke biodiversiteten, fx i din have.
Hele dagen fra kl. 10-17 vil der være mulighed for at bygge fuglekasser og insekthoteller, høre om kogræsserlaug og naturpleje, male landskaber, tage på et regnskovsløb eller tilmelde sig et spændende foredrag om myrer (gratis, men kræver tilmelding).


Fra kl. 17-22 er der NaturNat i Væksthusene og Botanisk Have, Aarhus, hvor Cafeen holder åbent for køb af en lækker tapastallerken krydret med et drys knasende insekter eller spændende salat til kl. 21. I Tropehuset er der mulighed for at opleve aften-lydkulisse fra kl. 20. Man kan tage på en rundvisning med en biolog i Væksthusene eller Botanisk Have, afhængigt af vejret.Der er også mulighed for at tage På flagermustur i Botanisk Have

Det er gratis at deltage i Naturens Døgn og kræver ingen tilmelding i forhold til aktiviteterne (undt. foredraget kl. 14).

Der tages forbehold for ændringer.

Læs mere

Science Museerne
Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 12.04.2019