Sommersjov med science

Er du vild med Science? Så er der sjove science-aktiviteter på Steno Museet og i Væksthusene i sommerferien, uanset om det regner, eller solen brager ned fra en skyfri himmel. I sommerperioden er der desuden gratis adgang til Steno Museet i sommerferien 30.6-12.8.

27.06.2018 | Trine Bjerre Mikkelsen

Sommerferie på Science Museerne er en oplagt mulighed for sjove science-oplevelser. Da Steno Museet har to udstillinger under ombygning er der desuden gratis adgang til museet i sommerperioden.

Om Science Museerne

Steno Museet i Uniparken og Væksthusene i Botanisk Have Aarhus hører under Science Museerne, som også omfatter Herbariet i Universitetsparken samt Ole Rømer-Observatoriet i Højbjerg. Science Museerne hører under Science & Technology ved Aarhus Universitet.

Foto: Jonas Dyhr Rask

Revideret 06.07.2018