Steno Museet søger teenagere til læringssite om kropsidealer

Steno Museet søger 4-6 teenagere til en unge-gruppe, som skal medvirke til udvikling og kvalificering af et nyt gratis læringssite kærekrop.dk

12.12.2017 | Trine Bjerre Mikkelsen

Sitet tager udgangspunkt i udstillingen "Kære krop Svære krop" og handler om kropsidealer. De unge skal bl.a. være med til at reflektere over, hvad kropsidealer betyder for vores selvopfattelse og fx have lyst til at deltage i en lille video, som introducerer udstillingen "Kære krop Svære krop" til andre jævnaldrende unge.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage i gruppen.

Der er tale om  3-4 mødegange. Første møde har været afholdt 5.12, hvor der er indtil nu er 4 piger. Det er indtil videre ikke lykkedes at få drenge med i gruppen, så museet vil i særlig grad gerne have teenagedrenge med i gruppen.

Vi giver pizza og bif-billetter og andet godt og betaler naturligvis alle udgifter til transport mm. Kender du en teenager, der har lyst til at være med, så skriv til Steno Museet på: tbm@sm.au.dk

Fakta

Siden åbningen af udstillingen “Kære krop, svære krop” har mere end 3000 gæster, fortrinsvis unge, skrevet små fortællinger om deres krop og forholdt sig til, hvad de finder kært, og hvad de finder svært ved deres krop. 1000 af disse besvarelser indgår i det kommende site.

Læs mere om udstillingen og sitet

Revideret 13.08.2018