Rundvisning i Den medicinske urtehave: Vilde og spiselige planter

Steno Museet inviterer 8.-9. juni 2019 kl. 13-14.30 på rundvisning i Den medicinske urtehave. Tilmelding åbner efter påske efter først-til-mølle.

12.04.2019 | Trine Bjerre Mikkelsen

Spisning af vilde planter er ikke uden risici, hvilket et øget antal opkald til giftlinjen på Rigshospitalet desværre vidner om. Et solidt kendskab til planterne og deres egenskaber er den bedste forudsætning for ikke at komme galt afsted.

Botaniker Anne Murmann Hansen inviterer til rundvisning i Den medicinske Urtehave på Steno Museet lørdag 8. juni og søndag 9. juni kl. 13-14.30. Her vil hun fortælle om spiselige og giftige planter, som ofte forveksles med hinanden. På rundturen vil vi også diskutere, hvordan man sikrer sig, at sankning af vilde urter ikke får negative konsekvenser for planternes naturlige bestande.

Læs artiklen på dr.dk, hvor Anne Murmann fortæller om giftige og spiselige planter og hvad man skal være opmærksom på.

Se også indslaget på TV2 OJ fra rundvisningen i 2018 og læs mere på deres hjemmeside

Pris: 40 kr.

Tilmelding kommer efter påske.

Sted: Steno Museet, C. F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus C

Deltagerne mødes udenfor Steno Museet.

Revideret 12.04.2019