Rundvisning i Den medicinske urtehave: Vilde og spiselige planter

Steno Museet inviterer 18.-19.8. kl. 13-14 på rundvisning i Den medicinske urtehave.

04.07.2018 | Trine Bjerre Mikkelsen

Spisning af vilde planter er ikke uden risici, hvilket et øget antal opkald til giftlinjen på Rigshospitalet desværre vidner om. Et solidt kendskab til planterne og deres egenskaber er den bedste forudsætning for ikke at komme galt afsted.

Botaniker Anne Murmann Hansen inviterer til rundvisning i Den medicinske Urtehave på Steno Museet lørdag 18. og søndag 19.8 kl. 13-14. Her vil hun fortælle om spiselige og giftige planter, som ofte forveksles med hinanden. På rundturen vil vi også diskutere, hvordan man sikrer sig, at sankning af vilde urter ikke får negative konsekvenser for planternes naturlige bestande.

Læs artiklen på dr.dk, hvor Anne Murmann fortæller om giftige og spiselige planter og hvad man skal være opmærksom på

Pris: 40 kr.

Lørdag 18. august kl. 13-14

Søndag 19. august kl. 13-14

Sted: Steno Museet, C. F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus C

Deltagerne mødes udenfor Steno Museet.

Revideret 13.08.2018