Hold sommerferie på Steno Museet

Der er masser af spændende & sjove science-aktiviteter på Steno Museet i sommerferien, uanset om det regner, eller solen brager ned fra en skyfri himmel.

19.06.2017 | Trine Bjerre Mikkelsen

Snart har skolerne sommerferie, men på Steno Museet skruer vi ikke ned for videnblusset. Tværtimod er sommerferie på Steno Museet en oplagt mulighed for at få masser af naturvidenskabelig hjernegymnastik.

I sommerferien åbner museet igen for Leg med eksperimenter, hvor man kan lave masser af udfordrende science-aktiviteter. Gå på opdagelse på museet og find de spændende aktiviteter. Fx:

• Saml et skelet
  • Test din behændighed med en behændighedstester
  • Leg med flydende krystaller, lys, lyd, centrifugalkraft og elektromagnetisme
  • Find ud af, hvad en cola vejer på forskellige planeter
  • Og meget andet, der udfordrer både hjerne og koordineringsevne

Man kan også tage ud i solsystemet med Magic Planet, opleve forestilling om stjernehimlen i Planetariet alle dage (undt. Mandag) kl. 12 og kl.14 eller se udstillingerne om fx Kære krop Svære krop, Ægløsninger, videnskabshistorie mm. Skinner solen, kan man slentre en tur eller spise madpakken i Steno Museets skønne medicinske urtehave. Eller afslutte med en tur i Aarhus Universitetspark, en tur på Naturhistorisk Museum eller Antikmuseet.

Åbningstider fra lørdag den 24.6-søndag den 6.8 (begge dage inklusiv)

Tirsdag-søndag kl. 10-16.

Mandag lukket.