Hverdagene bliver længere i Væksthusene

Åbningtiden udvides til kl. 17 i sommerperioden fra 1. juni-1. oktober

31.05.2016 | Trine Bjerre Mikkelsen

Vil du også gerne nå forbi Aarhus ́ rekreative grønne oase og tanke op mentalt efter arbejdstid og måske spise et let måltid i Caféen? Så er muligheden der, når Væksthusene udvider åbningstiden til kl. 17 i hverdagene.

”Vi oplever en stor efterspørgsel efter den ekstra times åbningstid i hverdagene”, siger Finn Borchsenius, som er fagleder i Væksthusene, Science Museerne. ”Og da forårs- og sommerperioden samtidig er vores mest populære, vil vi også gerne give fx børnefamilier mulighed for at kunne komme forbi efter arbejde og opleve vores planter og udstilling.”

Også Væksthusenes Café holder længere åbent. Køkkenet lukker med de nye åbningstider kl. 16.30. Den udvidede åbningstid gælder i første omgang fra 1. juni-1. oktober 2016.

Fakta

Væksthusene ligger midt i Botanisk Have og er en grøn oase i midt Aarhus C, der forener indsigt og refleksion med rekreative oplevelser. Her kan man gå på opdagelse i re klimazoner, besøge udstillingen NATUR®, opleve dansk natur i miniformat i Danske Plantesamfund eller bare forsvinde for en stund i Botanisk Have.

Besøget starter og slutter med et besøg i Væksthusenes hyggelige Café. Her serveres lækker, traditionel mad med et twist. I sommerhalvåret kan man tage maden med uden for i gårdhaven, hvor planterne danner baggrund for spændende aktuel forskning på Aarhus Universitet.

Væksthusene vandt i 2015 prisen som Byens Bedste Familieoplevelse.

Hverdage kl. 9-17 (1. juni-1. oktober 2016)

Lør-søn og helligdage kl. 10-17

Revideret 25.04.2017