Nu bliver hverdagene igen længere i Væksthusene

Ligesom sidste år udvides åbningen til kl. 17 i sommerperioden. I år gælder det allerede fra 1. maj

01.05.2017 | Trine Bjerre Mikkelsen

Vil du også gerne nå forbi Aarhus ́ rekreative grønne oase og tanke op mentalt efter arbejdstid og måske spise et let måltid i Caféen? Så er muligheden der nu igen, når Væksthusene udvider åbningstiden til kl. 17 i hverdagene, i 2017 allerede fra 1. maj.

”Vi oplever en stadigt stigende efterspørgsel efter den ekstra times åbningstid i hverdagene”, siger Finn Borchsenius, som er fagleder i Væksthusene, Science Museerne. ”Og da forårs- og sommerperioden samtidig er vores mest populære, vil vi også gerne give fx børnefamilier en yderligere mulighed for at kunne komme forbi efter arbejde og opleve vores planter og udstilling. Derfor har vi i år også valgt at lade den udvidede åbningstid gælde allerede fra 1. maj 2017, hvor det sidste år var fra 1. juni”

Også Væksthusenes Café holder længere åbent. Køkkenet lukker nu kl. 16.30.

Den udvidede åbningstid er fra 1. maj-1. oktober 2017.

Fakta

Væksthusene ligger midt i Botanisk Have og er en grøn oase i midt Aarhus C, der forener indsigt og refleksion med rekreative oplevelser. Her kan man gå på opdagelse i fire klimazoner, besøge udstillingen NATUR®, opleve dansk natur i miniformat i Danske Plantesamfund eller bare forsvinde for en stund i Botanisk Have.

Besøget starter og slutter med et besøg i Væksthusenes hyggelige Café. Her serveres lækker, traditionel mad med et twist. I sommerhalvåret kan man tage maden med uden for i gårdhaven, hvor planterne danner baggrund for spændende aktuel forskning på Aarhus Universitet.

Væksthusene vandt i 2015 prisen som Byens Bedste Familieoplevelse.

Hverdage kl. 9-17 (1. maj-1. oktober 2017)

Lør-søn og helligdage kl. 10-17

Revideret 23.06.2017