Credits: AU Foto

Pressebilleder til brug for omtale af Science Museerne:

Ole Rømer Observatoriet
Steno Museet
Væksthusene og Botanisk Have Aarhus

Kontakt kommunikationskonsulent Trine Bjerre Mikkelsen, tbm@sm.au.dk mobil 93508248, hvis du har spørgsmål vedr. pressemateriale, events, kontaktpersoner oa.

15.11.2017 | Science Museerne

Oplev tropiske planter klædt i rødt og blåt

Rundvisninger i lys & mørke. Nu kan du opleve Plant et lys indefra.

06.11.2017 | Science Museerne

Fuldmåneaften om geminiderne

Søndag 3. december kl. 20 er det igen tid til spændende Fuldmåneaften. Denne gang handler det om "Geminiderne og andre stjerneskudssværme."

06.11.2017 | Science Museerne

Elever arbejder med klimaforandringer

Hvad kan vi gøre for at mindske metanudledningen i forbindelse med dyrkningen af ris? Det er en af de problemstillinger, elever, der deltager i Engineering Day 7.11 i Væksthusene, kommer til at arbejde med.

31.10.2017 | Science Museerne

Plant et lys i efterårsmørket

Natur og kultur smelter sammen i Væksthusene. Hver aften fra 01.11.17 til 09.12.17 kan man opleve den interaktive lysinstallation Plant et lys på Væksthusenes tropiske kuppel i anledning af kulturhovedstadsåret.

Foto: AU Foto

17.10.2017 | Science Museerne

Kreative opfinderdage på Steno Museet

Nysgerrige opfindere i alle aldre stod i kø for at komme til at spørge, bygge og prøve i efterårsferien på Steno Museet.

Revideret 15.11.2017