Credits: AU Foto

Pressebilleder til brug for omtale af Science Museerne:

Ole Rømer Observatoriet
Steno Museet
Væksthusene og Botanisk Have Aarhus

Kontakt kommunikationskonsulent Trine Bjerre Mikkelsen, tbm@sm.au.dk mobil 93508248, hvis du har spørgsmål vedr. pressemateriale, events, kontaktpersoner oa.

16.04.2018 | Science Museerne

Skoleklasse søges til test af site om kropsidealer

Skoletjenesten har lavet et opgavesæt til et nyt læringssite om, hvad unge finder svært og kært ved deres krop. Nu søger Steno Museet en udskolingsklasse, der vil teste opgaverne. Som tak får I en gratis rundvisning.

12.04.2018 | Science Museerne

Naturens Døgn - Hjælp naturen

Lørdag 19. maj 2018 er der igen Naturens Døgn i Væksthusene og Botanisk Have. Denne gang handler det om, hvad vi hver især kan gøre for at hjælpe vores hårdt pressede natur.

03.04.2018 | Science Museerne

Fuldmåneaften om "Stjernehimlen i aften"

Mandag 30.4 er der igen Fuldmåneaften i planetariet på Steno Museet. Kun få billetter tilbage.

19.03.2018 | Science Museerne

Nye Science-varer i museumsbutikken

Butikken på Steno Museet er blevet renoveret og revitaliseret. I den forbindelse er der masser af nye spændende varer

27.02.2018 | Science Museerne