Credits: AU Foto

Pressebilleder til brug for omtale af Science Museerne:

Ole Rømer Observatoriet
Steno Museet
Væksthusene og Botanisk Have Aarhus

Kontakt kommunikationskonsulent Trine Bjerre Mikkelsen, tbm@sm.au.dk mobil 93508248, hvis du har spørgsmål vedr. pressemateriale, events, kontaktpersoner oa.

06.12.2018 | Science Museerne

Weekendfortællinger på Steno Museet

I december 2018 og januar 2019 vil der være fortællinger på skift i de nye udstillinger, hvor man kan få en introduktion og høre mere om udvalgte genstande og emner.

01.12.2018 | Science Museerne

Jul i Væksthusene

Har du brug for en pause fra juletravlheden, så tag på besøg i Væksthusene. Her kan du få en afstressende oplevelse alene eller sammen med familie og venner.

19.11.2018 | Science Museerne

Nyeste nummer af Stenomusen

Læs om Andreas Mogensens rumkapsel, de nye udstillinger og meget andet nyt fra Steno Museet.

15.11.2018 | Science Museerne

Rumkapslen er landet i Aarhus

Ny udstilling: Den første danske astronaut, Andreas Mogensens rumkapsel er landet på Science Museerne, Aarhus Universitet. Fra i dag torsdag 15. november kan den opleves på Steno Museet.

31.10.2018 | Science Museerne

Aarhusianerne går efter stjernerne

I Aarhus er de vilde med astronomi. Science Museerne kan melde udsolgt til stjerne-forevisninger på Ole Rømer-Observatoriet indtil vinterferien 2019, bortset fra ekstra-forevisninger på enkelte fredage i januar.

Revideret 06.12.2018