Credits: AU Foto

Pressebilleder til brug for omtale af Science Museerne:

Ole Rømer Observatoriet
Steno Museet
Væksthusene og Botanisk Have Aarhus

Kontakt kommunikationskonsulent Trine Bjerre Mikkelsen, tbm@sm.au.dk mobil 93508248, hvis du har spørgsmål vedr. pressemateriale, events, kontaktpersoner oa.

Foto: Jesper Søhof

19.06.2018 | Science Museerne

Ny medicinhistorisk udstilling

Udstillingen om forskning og forskerliv åbner på Steno Museet 8. oktober 2018, hvor Jens Christian Skou ville have fyldt 100 år.

17.06.2018 | Science Museerne

Nye Science-varer i museumsbutikken

Butikken på Steno Museet er blevet renoveret og revitaliseret. I den forbindelse er der masser af nye spændende varer

13.06.2018 | Science Museerne

Nyt nummer af Stenomusen

En sommer præget af ombygning. Læs bl.a om sommerferie på Steno Museet og de kommende nye udstillinger

12.06.2018 | Science Museerne

Aftenåbent i byens grønne hjerte

Væksthusene holder aftenåbent til kl. 22 hver onsdag fra 6. juni og hele sommeren. Oplev husene på egen hånd eller book en spændende rundvisning "Smag på verden i Aarhus".

04.06.2018 | Science Museerne

Fuldmåneaften om sommerhimlen

Man kan kigge stjerner i de lyse sommernætter, men kun de klareste er mulige at se. Til Fuldmåneaften 28.6. kl. 20 kan man bl.a. høre om, hvilke stjerner og planeter man kan se på sommerhimlen.

Revideret 19.06.2018