Credits: AU Foto

Pressebilleder til brug for omtale af Science Museerne:

Ole Rømer Observatoriet
Steno Museet
Væksthusene og Botanisk Have Aarhus

Kontakt kommunikationskonsulent Trine Bjerre Mikkelsen, tbm@sm.au.dk mobil 93508248, hvis du har spørgsmål vedr. pressemateriale, events, kontaktpersoner oa.

12.11.2018 | Science Museerne

Gratis gå-hjem-møde om Steno Museets nye udstillinger

Skoletjenesten inviterer indenfor i "Videnskab er lidenskab" og "Det nysgerrige menneske". For lærere i udskolingen.

01.11.2018 | Science Museerne

Jul i Væksthusene

Har du brug for en pause fra juletravlheden, så tag på besøg i Væksthusene. Her kan du få en afstressende oplevelse alene eller sammen med familie og venner. Fik du ikke billet til de første julerundvisninger i Julens planter. Nu kan du tilmelde dig ekstra-julerundvisninger.

Foto: Danmarks Tekniske Museum

01.11.2018 | Science Museerne

Rumkapslen lander i Aarhus

Andreas Mogensens rumkapsel er rejst fra Danmarks Tekniske Museum til Science Museerne, Aarhus Universitet. Fra den 15. november 2018-28. april 2019 kan den opleves på Steno Museet.

30.10.2018 | Science Museerne

Gratis lærerkursus om Månen for lærere på mellemtrinnet

Science Museerne og ESERO Nordic gentager succesen og inviterer til gratis kursus om, hvordan man kan bruge astronomi i undervisningen. Torsdag 22. november kl. 9-15. Få pladser tilbage.

10.10.2018 | Science Museerne

Videnskab er lidenskab. Ny udstilling er åbnet på Steno Museet

En udstilling om hjerter, hjerteblod og kogte krabber. Hvad er det, der driver en forsker og alle os andre?

Revideret 12.11.2018