Du er her: Science Museerne Om Science Museerne Science Museerne i Kulturby 2017

Mød Science Museerne i Kulturby 2017

Tag på MarsCamp i Vinterferien, prøv en gratis plante-app, oplev en ny udstilling om "Det nysgerrige menneske" og deltag i "Naturens Døgn". Science Museerne præsenterer masser af spændende oplevelser og aktiviteter i Aarhus 2017 - få en smagsprøve på nogle af arrangementerne her.

MarsCamp - tag på MarsMission på Steno Museet i vinterferien (11.- 19. februar 2017)

Drømmer du også om den røde planet? Har du lyst til at opleve nogle af de vilde og udfordrende ting, som du kunne komme ud for, hvis du var på Mars? Så tag på MarsCamp på Steno Museet i Vinterferien og test om du er klar til Mars. Prøv at styre de vild MarsRobotter, få en unik rundvisning i MarsLab (først til mølle) og gennemfør MarsMissionen. 

Læs mere

Fuldmåneaftener i Planetariet (hver måned)

Tag din kæreste, din nabo eller dine store børn med til Fuldmåneaften i planetariet. Programmet skifter fra gang til gang. Somme tider er der fortælling under stjernerne, andre gange kan I høre om astronomi og rumforskning eller sagn og myter om stjernebillederne. Billetter koster 60 kroner og kan købes i vores webshop. Steno Museets udstillinger er åbne fra 19.30 til 22.

Læs mere

Stjerneoplevelser på Ole Rømer Observatoriet (Jan-april og oktober-december)

Tag til forevisning på Ole Rømer Observatoriet. Kun åbent i de mørke måneder. Der er forevisning cirka 15 aftener om måneden. Pris 25 kr.

Læs mere

Naturens Døgn (13. maj 2017)

Naturens Døgn er et døgn dedikeret til naturen og naturoplevelser med masser af aktiviteter for hele familien. Arrangementet afholdes i Væksthusene og Botanisk Have Aarhus i maj måned (dato kommer). Her forenes det lokale og nationale perspektiv på naturen med det globale. Alle naturinteresserede børn, unge og voksne kan deltage i spændende aktiviteter.

Læs mere

Ny udstilling: Det nysgerrige menneske (dato kommer)

En ny udstilling ’Det nysgerrige menneske’, der vil belyse menneskets trang til at forstå verden omkring os. I udstillingen vil de besøgende opleve, at forskning ikke bare er noget, som forskerne laver for deres egen skyld, men at det i høj grad er noget, som har indflydelse på vores hverdag. Mere information følger.

Lancering af gratis iPad-ture (fra marts 2017)

Kom på gratis iPad-ture i Væksthusene. 

Lancering af gratis plante-app (fra påsken 2017)

Få information og spændende historier om planter i Væksthusene.  

Aftenåbning hver onsdag og rundvisning Smag på verden i Aarhus

Fra 7.6-30.8

Læs mere

Vær opfinder for en dag: Efterårsferie på Steno Museet (14.-22. oktober 2017)

Program kommer

Jul i Væksthusene (december 2017)

Program kommer

Se program for Aarhus Universitet i 2017

Se hele programmet for Aarhus2017

 

 

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 01.05.2018