Besøg museerne i Uniparken

Natur, videnskab, kultur, kunst og arkitektur samlet i én park. Aarhus Universitetspark, i daglig tale Uniparken, er verdenskendt for sin arkitektur og regnes for Danmarks største egepark.

08.08.2017 | Trine Bjerre Mikkelsen

Museerne i Uniparken består af Steno Museet, Naturhistorisk Museum Aarhus og Antikmuseet. Hver især repræsenterer de noget unikt indenfor naturhistorie, videnskabs- og medicinhistorie og antikkens kunst.

Den grønne park ligger i et kuperet morænelandskab skabt af istiden, kun en kort gåtur fra Aarhus C og rummer masser af muligheder af rekreation, aktiviteter og oplevelser.

I hjertet af parken ligger unisøen, som er et naturligt åndehul for dyr såvel som mennesker. Hvis du er heldig, kan du både opleve harer, fiskehejrer, tårnfalke og pindsvin i parken. Du kan tage en madpakke med eller besøge en af parkens lækre kantiner.

Læs mere om Museerne Uniparken og Aarhus Universistetspark

Revideret 15.11.2017