På rejse i rummet

Kursus for lærere med bl.a. forskeroplæg og workshop 16. november 9-15.30 på Steno Museet. Tilmelding efter først-til-mølle fra 15. august

31.08.2017 | Trine Bjerre Mikkelsen

I samarbejde med Nordisk ESERO afholder Science Museerne torsdag d. 16. november kl. 9-15.30 et kursus for lærere, der underviser i udskolingen.

Kurset retter sig mod de fællesfaglige fokusområder og beskæftiger sig med, hvordan både biologi, geografi og fysik kan indgå i undervisningen i forbindelse med temaet ”På rejse i rummet”.

På kurset gives et indblik i det, vi på nuværende tidspunkt ved, om betingelserne for liv i rummet, og hvad og hvordan vi observerer på stjernehimlen samt en geologisk vinkel på Solsystemets planeter. Det bliver muligt at opleve museets Planetarium, og der vil være workshops, der kan give inspiration til, hvordan man kan arbejde med emnet ”På rejse i Rummet” hjemme på skolen.

Endelig gives en præsentation af, hvordan man kan bruge museet og andre uformelle læringsmiljøer og læremidler i forbindelse med et forløb om astronomi.

Tilmelding er først-til-mølle, og der er begrænset antal pladser. Det koster 100 kr. at deltage

Kurset udbydes i samarbejde med Esero European Space Education Resource Office

Revideret 13.10.2017