Science Museerne søger studenterformidler til Væksthusene

Er du en god og inspirerende formidler, der brænder for biologi? Kan du lide at finde ”den gode historie” i naturvidenskabelige emner, og har du sans for den skæve vinkel?

25.08.2017 | Trine Bjerre Mikkelsen

Vil du arbejde i et miljø under stadig forandring, som du selv har mulighed for at præge? Og kan du lide at arbejde selvstændigt? Så er jobbet som formidler i Væksthusene måske noget for dig.

Arbejdsopgaverne består i at afvikle rundvisninger for forskellige grupper, fx private, firmaer, interesseforeninger og forskellige workshops for børnehavebørn, elever i grundskolen og ungdomsuddannelserne. Herudover bliver der formidlingsopgaver i forbindelse med ferier, aftenarrangementer og vagter i weekenderne. Vi forventer, at du:

• har erfaring og talent for at formidle til børn og/eller unge

• har interesse for og viden om biologi

• er god til at reflektere over egen præstation

• kan improvisere og trives med ikke-fastsatte arbejdstider

• arbejder struktureret og er punktlig

Da vi gerne vil gøre Science Museerne til et sted, hvor eleverne ikke bare kommer på besøg, men et sted hvor de kan arbejde, skal du desuden være god til at facilitere en læringsproces.

Arbejdstid: ca. 6-8 timer pr. uge.

Ansættelsesområde og tjenestested

Ansættelsesområdet er Aarhus Universitet, og tjenestestedet er C. F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus.

Har dette vakt din interesse, så send en ansøgning. Ansøgningen skal bestå af et kort filmklip (max. 5 min), hvor du fortæller om noget, du brænder for, en motiveret ansøgning samt et CV. Filmen må gerne være optaget på en telefon, og du bestemmer selv målgruppen. For yderligere information kontakt Line Stald eller Kamma Lauridsen på skoletjenesten: steno@au.dk eller tlf. 87155415.

Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalens § 35 indgået mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 18.09.2017

Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et moderne, fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 42.500 studerende og 11.500 medarbejdere og har et årligt budget på 6,3 mia. kr. Læs mere på www.au.dk