Du er her: Science Museerne Skoletjenesten Formidlingstilbud 0.-3. klasse Forevisning på Ole Rømer-Observatoriet

Forevisning på Ole Rømer-Observatoriet

Book en forevisning på Ole Rømer Observatoriet

Ægte stjerner på det gamle observatorium

Besøg Ole Rømer-Observatoriet i Højbjerg. Her kan eleverne høre om planeter og stjerner. Er vejret skyfrit, vises stjerner og planeter i vores stjernekikkert.

Natur/teknik

Rundvisning

En rundvisning på Ole Rømer-Observatoriet giver indblik i, hvad universet er for en størrelse. Vi kan begynde helt inde ved solen og slutte vores rejse i begyndelsen af universet! Efter introduktionen bliver der mulighed for, hvis vejret tillader det, at komme op i den ene af observatoriets to kupler og se stjerner og evt. planeter i vores kikkert.

Opgaver

Under Steno Museets temaforløb om Astronomi kan du finde opgaver om astronomi, og du kan designe dit helt eget stjernebillede!

Revideret 01.05.2018