Studiejob

Er du en god og inspirerende formidler, der brænder for naturvidenskab?

Kan du lide at finde den gode historie i naturvidenskabelige emner?
Har du sans for den skæve vinkel?
Vil du gerne arbejde i et miljø under stadig forandring, som du selv har mulighed for at præge?
Og kan du lide at arbejde selvstændigt?

Så er jobbet som formidler ved Science Museerne på Steno Museet måske noget for dig.

Arbejdsopgaverne består i at afvikle rundvisninger og evt. planetarieforestillinger for forskellige grupper, f.eks. firmaudflugter og interesseforeninger og at varetage museets formidlingstilbud til børn og unge fra børnehavebørn til elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Hvis du er fysikstuderende, vil det desuden være muligt at blive en del af formidlerteamet på Ole Rømer-Observatoriet.

Vi forventer, at du:
- har erfaring med formidling til børn og/eller unge
- har lyst til at facilitere læringsprocesser
- har stor lyst til at formidle naturvidenskab i et større perspektiv og fra flere vinkler
- er god til at reflektere over egne præstationer
- kan improvisere og trives med ikke fastsatte arbejdstider
- har et talent for at kommunikere med både børn og voksne
- er studerende
- arbejder struktureret og er punktlig.

Du vil ved ansættelse starte med et introduktions- og oplæringsforløb.

Arbejstid
Primært i dagtimerne, ca. 8 timer om ugen.

Ansættelsesområde og tjenestested
Steno Museet er en del af Science Museerne, som desuden består af Væksthusene, Ole Rømer-Observatoriet og Aarhus Universitets Herbarium. Ansættelsesområdet er Aarhus Universitet, og tjenestestedet er primært Steno Museet, C. F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus

For yderligere information se sciencemuseerne.dk, eller kontakt Skoletjenesten på skoletjenesten.steno@au.dk eller tlf. 87155415 / 61719963.

Har dette vakt din interesse, så send en kort motiveret ansøgning indeholdende et kort filmklip/link til et lille filmklip (max. 4 min.), hvor du fortæller om noget, du brænder for (behøver ikke at have relation til naturvidenskab), samt et CV.

Samtaler vil blive afholdt i løbet af uge 34.

Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalens 35 indgået mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

10.08.2018

Søg stilling online her