Du er her: Science Museerne Steno Museet Oplevelser på museet Sommerferie på Steno Museet

Sommerferie på Steno Museet

Bliv klogere på science i sommerferien

Der er masser af spændende & sjove science-aktiviteter på Steno Museet i sommerferien, uanset om det regner, eller solen brager ned fra en skyfri himmel.

Snart har skolerne sommerferie, men på Steno Museet skruer vi ikke ned for videnblusset. Tværtimod er sommerferie på Steno Museet en oplagt mulighed for at få masser af naturvidenskabelig hjernegymnastik.

I sommerferien åbner museet igen for Leg med eksperimenter, hvor man kan lave masser af udfordrende science-aktiviteter. Fx:

  • Saml et skelet
  • Test din behændighed med en behændighedstester
  • Leg med flydende krystaller, lys, lyd, centrifugalkraft og elektromagnetisme
  • Find ud af, hvad en cola vejer på forskellige planeter
  • Og meget andet, der udfordrer både hjerne og koordineringsevne

Man kan også tage ud i solsystemet med Magic Planet, opleve forestilling om stjernehimlen i Planetariet alle dage (undt. Mandag) kl. 12 og kl.14 eller se udstillingerne om fx Kære krop Svære krop, Ægløsninger, videnskabshistorie mm.

Skinner solen, kan du slentre en tur eller spise madpakken i Steno Museets skønne medicinske urtehave.  

Åbningstider fra lørdag den 24.6-søndag den.6.8 (begge dage inklusiv)

Tirsdag-søndag kl. 10-16.

Mandag lukket.

Om Museerne i Uniparken

Steno Museet ligger sammen med Naturhistorisk Museum og Antik Museet i Aarhus Universitetspark. Parken giver rige muligheder for både gåture og at nyde madpakken i grønne, rekreative omgivelser. Universitetsparken er udformet i et smukt bakket terræn omkring to kunstige søer og er anlagt i 1933 af havearkitekt C.Th. Sørensen. Arkitektfirmaet C. F. Møller står bag den unikke udformning af parkens arkitektur og har tegnet næsten alle universitetets bygninger fra 1931 og frem til i dag. Syd for universitetets hovedbygning er der anlagt et friluftauditorium som en arena med ca. 3.000 siddepladser. Aarhus Universitetspark er Danmarks største egepark og har et rigt dyreliv af bl.a. fugle, egern, harer og flagermus.

Læs mere om Museerne i Uniparken

 

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 23.06.2017