Du er her: Science Museerne Steno Museet Oplevelser på museet Vinterferie på Steno Museet: Månen tur-retur

Vinterferie på Steno Museet: Månen tur-retur

Steno Museet retter blikket mod Månen i vinterferien. Tag hele familien med til masser af spændende måneaktiviteter, KraterShow og MåneFilm-workshop.

2018 er, hvad man kan kalde et Måne-år: To blå måner, en total måneformørkelse og supermåner. På Steno Museet sætter vi fokus på Månen og inviterer til en vinterferie med masser af spændende astro-aktiviteter. Så pak kufferterne i raketfart & gør klar til landing på Steno Museet i vinterferien.

Alle dage 10.-18. februar 2018 kl. 10-16. Entré 30 kr. Gratis adgang under 18 år

Oplev KraterShow

Hør om, hvorfor der er så mange kratere på Månen, og hvordan Månen er dannet. Kom tæt på Månens overflade og oplev, hvordan kratere laves i det spændende KraterShow.

Hver dag kl. 12 og kl. 14. Gratis når entréen er betalt. Begrænset antal billetter, som udleveres til dagens aktuelle forestillinger efter først-til-mølle.

Kom i nærkontakt med måneastronauterne og tag den sejeste astro-selfie

Et lille skridt for mennesket, men et kæmpespring for menneskeheden. Det første fodspor i månestøvet blev sat af Neil Armstrong i 1969. Ialt 12 astronauter har været på Månen, men siden 1972 har intet menneske sat fod på Månen. Nu kan du trække i rumdragten & blive en del af det seje måneastro-team.

MåneLab

Oplev, hvordan Månen skifter udseende. I MåneLab kan du bygge dit eget Sol-Jord-Måne-system og blive klar til sommerens måneformørkelse.

Hver dag kl. 10-16

Workshop: Lav månefilm med astronauter og aliens

Et filmværksted for alle kreative børn og voksne. Her kan hele familien lave små måne- og rakethistorier. Byg dine egne astronauter og lav seje stop-motion-film.

Se Månen og stjernerne i Planetariet

Hver dag kl. 11, 13 og 15. Entré 30 kr.

Der tages forbehold for ændringer.

Revideret 15.01.2018