ÅBNINGSTIDER

Ole Rømer-Observatoriet i tusmørke. Foto: Maria Randima, AU Foto.

Som følge af de nyeste restriktioner for at hindre spredningen af Covid-19 holder Science Museerne lukket til og med 20. april. Det betyder, at vi desværre må aflyse alle planlagte forevisninger på observatoriet i denne periode. 

Alle købte billetter refunderes automatisk. 

Restriktionerne omfatter Væksthusene i Botanisk Have, Steno Museet og Ole Rømer-Observatoriet. Det er stadig muligt at købe og få tilsendt varer fra vores webshop: webshop.sciencemuseerne.dk.

Yderligere information, skriv til: sm@au.dk.

Observatoriet er kun åbent i de mørke måneder. Der er forevisning cirka 15 hverdagsaftener a to timers varighed om måneden på følgende tidspunkter:

  • Oktober: Kl. 20
  • November, december, januar, februar og marts: Kl. 19  
  • April: Kl. 20 
  • Maj, juni, juli, august og september: Lukket
  • Efterårsferie og vinterferie: I skolernes efterårsferie (uge 42) og vinterferie (uge 7) er der to forevisninger alle dage kl. 18 og 20. 

Ole Rømer-Observatoriet vil typisk blive åbnet 10 minutter før den aktuelle forevisning.

Vær opmærksom på, at dørene lukkes til starttidspunktet. Herefter er der ikke adgang til forevisningen.

OBS! Pga. covid-19-restriktioner er antallet af deltagere reduceret til max 9 personer plus formidler pr. forevisning. Fra torsdag 29.10 er det obligatorisk at bære mundbind til forevisningerne. 

Køb billetter eller bestil en forevisning for en gruppe

Vil du besøge observatoriet med din familie (børn fra 10 år), dine venner eller en gruppe på op til 9 pers., kan du købe billetter under Planlæg besøg.

Er I en børnegruppe eller en gruppe voksne på over 9 pers., skal I bestille en særskilt forevisning, som lukkes for andre. Læs mere under Planlæg besøg. Bemærk, at vi i øjeblikket har et loft på max 9 deltagere pr. forevisning.

På siden Til skoler kan du finde info om vores forevisninger for grundskole og ungdoms-
uddannelse. Læs mere om forevisning for skoleklasser.

OBS: Alle særskilte forevisninger skal bestilles mindst to uger i forvejen. Ved afbestilling senere end tre hverdage før bestilt besøg afkræves et gebyr på 500 kr.