Fuldmåneaften om stjerneskud og stjerneskudssværme

Torsdag 15. august kl. 20 handler det om stjerneskud i Planetariet på Steno Museet

11.07.2019 | Trine Bjerre Mikkelsen

Enhver som nyder en stjerneklar nat kan fascineres over stjerneskud. Normalt vil man kunne opleve 6-7 stjerneskud i timen. Stjerneskud er kosmisk materiale, som ved mødet med Jordens atmosfære brænder op og giver det karakteristiske kortvarige lysspor over himlen. Men hvad er forskellen på et stjerneskud, ildkugler og stjerneskudssværme, og kan man egentlig fange et stjerneskud? Det og meget andet giver astronomiformidler Signe Bjørn svar på denne Fuldmåneaften.

Aftenen slutter med stemning under stjernerne.

Steno Museet åbner kl. 19, og der er mulighed for at opleve museets udstillinger. Der er begrænset antal pladser efter først til mølle. Købte billetter refunderes ikke.

Pris 60 kr.

Science Museerne, Steno Museet