Du er her: Science Museerne Steno Museet Museumsbutik og Café

Museumsbutik og Café

Museumsbutikken på Steno Museet har et stort udvalg af naturvidenskabeligt legetøj som fx køkkenkemi og krystaldyrkning, men også sjove postkort, bøger, T-shirts med motiver, stjernekort, plysfigurer med Månen, Mars og Venus og meget mere.

Det periodiske system kan købes som krus, t-shirt, poster og meget andet

Priseksempler: 

Led efter med metal med Metaldetector. 289 kr.

Lav dit eget elektronik-sæt. 189 kr. 

Lav kemiske forsøg med Super-Chem 150. 349 kr. 

Byg din egen Educational Solar-robot. 249 kr.

Styr Gyro-robotten. 239 kr. 

Det periodiske system. Fra 65 kr. 

Virus og bakterier Plysfigurer, som forestiller de vira og bakterier, som er ansvarlige for en lang række sygdomme, f.eks. HIV, mæslinger, herpes, forkølelse og mange andre. Pris kr. 65-255 kr. 

Science t-shirts. T-shirts med fx astronomi-motiver, DNA og det periodiske system. T-shirts fås i størrelserne S - XL. Pris 139 kr. Visse af motiverne kan også fås i børnestørrelserne 2-4, 6-8, 10-12 og 14-16 år. 

Himmellegemer Plysfigurer, som forestiller Jorden, Solen og planeterne. Fra 185-225 kr. 

Bøger om astronomi og science Masser af spændende bøger om astronomi og Science i alle prisklasser. Se også Steno Museets egne publikationer, hvor de fleste er lavet i samarbejde med Steno Museets venner

Se vores flotte varekatalog 

Vi sender gerne varer direkte til dig mod betaling af porto. Ring på tlf. 87155415 eller e-mail sm@au.dk.

Café

I cafeen kan I købe kolde og varme drikke samt slik og chokolade. I skolernes ferie i uge 7 og 42 kan I desuden købe sandwiches, frugt og kager. I er velkomne til at spise jeres medbragte mad, kaffe eller kage i cafeen. I sommer halvåret kan I desuden nyde maden på terrasserne i urtehaven.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 01.05.2019