MUSEUMSBUTIK OG CAFÉ

I museumsbutikken kan du finde mange spændende science-gaver


Kig forbi vores Museumsbutik på Steno Museet

Museumsbutikken på Steno Museet har et stort udvalg af naturvidenskabeligt legetøj og gaveideer, som fx køkkenkemi og krystaldyrkning, men også sjove postkort, bøger, T-shirts med motiver, stjernekort, plysfigurer med Månen, Mars og Venus og meget mere.  

Priseksempler: 

Teslas Plasma Globe. 269 kr. (eller lille, batteridreven 149 kr.)

Lav dit eget kartoffeldrevne digitalur. 179 kr. 

Byg din egen Educational Solar-robot. 269 kr.

Fiber lampe med flotte farver. 79 kr. 

Det periodiske system. Fra 65 kr. 

Virus og bakterier Plysfigurer, som forestiller de vira og bakterier, som er ansvarlige for en lang række sygdomme, f.eks. HIV, mæslinger, herpes, forkølelse og mange andre. Pris kr. 65-255 kr. 

Science t-shirts. T-shirts med fx astronomi-motiver, DNA og det periodiske system. T-shirts fås i størrelserne S - XL. Pris 159 kr. Visse af motiverne kan også fås i børnestørrelserne 2-4, 6-8, 10-12 og 14-16 år. 

Himmellegemer Plysfigurer, som forestiller Jorden, Solen og planeterne. Fra 149-215 kr. 

Bøger om astronomi og science Masser af spændende bøger om astronomi og Science i alle prisklasser. Se også Steno Museets egne publikationer, hvor de fleste er lavet i samarbejde med Steno Museets venner

Følg Steno Museets shop på facebook

Se vores flotte varekatalog 

Vi sender gerne varer direkte til dig mod betaling af porto. Ring på tlf. 87155415 eller e-mail sm@au.dk.

Café

I cafeen kan I købe kolde og varme drikke samt slik og chokolade. I skolernes ferie i uge 7 og 42 kan I desuden købe sandwiches, frugt og kager. I er velkomne til at spise jeres medbragte mad, kaffe eller kage i cafeen. I sommer halvåret kan I desuden nyde maden på terrasserne i urtehaven.