VINTERFERIE PÅ STENO MUSEET 2021

Bestil AstroTakeaway og oplev stjernehimlen derhjemme. Mød Steno Museet online hver dag i vinterferien. 

Supermåner, satelitter og stjerneskud. Over dig glimter og glitrer den lysende stjernehimmel med fantastiske himmelfænomener. Hele året er der masser af oplevelser i vente, hvis du kigger op. Men hvor på stjernehimlen er de? Hvornår finder de sted? Og hvordan ser du dem bedst? Det får hele familien chancen for at finde ud af med AstroTakeaway.

Vinterferie-aktiviteterne på Steno Museet er i 2021 rykket ud af museet og foregår hjemme hos dig. I din baghave, på engen, i skovområdet eller andre steder, hvor du kan se stjernehimlen tydeligt.

Sådan foregår det

Fra torsdag 28/1 kl. 12 kan du bestille din AstroTakeaway her på siden og i vores webshop. AstroTakeaway indeholder spændende astro-aktiviteter til hele vinterferien og resten af året.

Hvis du er blandt de første 50 familier, der bestiller i Aarhus eller omegn, får du din AstroTakeaway leveret med rumbussen og astronautbudet. 

Hver dag kl. 17 kan du være med til 15 minutters online StjerneSnack med en astronomiformidler, der fortæller om dagens astro-aktivitet. For at være med skal du have en kode. Den får du, når du bestiller pakken.

Hvad er AstroTakeaway?

AstroTakeaway er en familiepakke (beregnet til to voksne og to børn), som indeholder sjove astronomi-aktiviteter til hele vinterferien og resten af året. Du får også en kode, så du kan deltage i StjerneSnack. Pris 175 kr. (til en værdi af 450 kr.) plus evt. forsendelse. Du kan også vælge at hente din AstroTakeaway på Steno Museet fra mandag 8. februar til mandag 15. februar i tidsrummet kl. 12-17. Vi følger naturligvis anbefalinger og restriktioner i forhold til at begrænse spredningen af corona, så du kan trygt hente din AstroTakeAway efter pick and collect. 

Hvad indeholder AstroTakeaway?

  • Et flot stjernekort, så hele familien kan orientere sig i nattehimlens mylder af stjerner og planeter. Til hver en tid, hele året rundt.
  • Fire badges
  • 3D briller
  • Spændendende astronomidimser og legetøj
  • To overraskelser
  • To små bøger, som gør hele familien klogere på stjernehimlen
  • To fribilletter til Steno Museet, som ialt giver to voksne og to børn gratis adgang til Steno Museet (når vi åbner igen) og gratis adgang til Planetariet
  • Sjove aktivitetsark beregnet til to børn
  • To  kalendre, der giver det perfekte overblik over årets gang på stjernehimlen fra stjerneskudssværme til supermåner. 
  • En kode til StjerneSnack - webinar for hele familien hver dag kl. 17 med spændende astronomiformidling