BOOK TID TIL JERES BESØG

Alle grupper skal booke tid inden besøg

Bestil formidlingstilbud eller gå selv-besøg via vores online formular, på telefon 8715 5415 (tirsdag-fredag kl. 10-14) eller mail sm@au.dk

OBS: Alle formidlingstilbud skal bestilles mindst 2 uger i forvejen. Ved afbestilling senere end 3 hverdage før bestilt besøg afkræves et gebyr på 500 kr.

Bestil tid til besøg på egen hånd

OBS! I uge 6 er det ikke muligt at booke gå selv-besøg på museet.

Du er velkommen til at vise din klasse rundt selv. Men bestil tid i forvejen. Hvis der er for mange klasser på museerne, forbeholder vi os retten til at afvise jer, hvis I ikke har bestilt tid i forvejen.

Elevernes adfærd er alene lærernes ansvar. Det er lærerens opgave at sikre, at klassen tager hensyn til andre gæster og retter sig efter de ansattes anvisninger.

Tilskud

Vær opmærksom på, at du kan søge om, at ULF i Aarhus betaler for dine valgfrie undervisningsforløb i skoleåret 2019/2020 både på Steno Museet og i Væksthusene. Aarhus Kommune har bevilget midler til, at ULF i Aarhus kan tilbyde alle skoler nogle af de mange fremragende forløb, som byens eksterne læringsmiljøer bugner af.

Find workshops og forestillinger til jeres klassetrin

Herunder finder du link til de tilbud vi har. Læs beskrivelserne og vælg det, der passer jer bedst. Vi tilpasser altid gerne til jeres behov og interesser - bare skriv i kommentarfeltet, når du booker.