Book tid til jeres besøg

ALLE GRUPPER SKAL BOOKE TID TIL BESØG PÅ SCIENCE MUSEERNE

Bestil formidlingstilbud på telefon 8715 5415 eller mail sm@au.dk.

OBS: Alle formidlingstilbud skal bestilles mindst 2 uger i forvejen. Ved afbestilling senere end 3 hverdage før bestilt besøg afkræves et gebyr på 500 kr.

Ved henvendelse på mail opgives:

• Skolens navn
    • Navn på kontaktperson/lærer
    • Telefonnummer på kontaktperson/lærer
    • Email på kontaktperson/lærer
    • Forslag til dato og tid for jeres besøg
    • Antal elever og lærere
    • Om I ønsker at besøge Steno Museet, Væksthusene og/eller Ole Rømer Observatoriet

Tilskud

Vær opmærksom på, at du kan søge om, at ULF i Aarhus betaler for dine valgfrie undervisningsforløb i skoleåret 2019/2020 både på Steno Museet og i Væksthusene. Aarhus Kommune har bevilget midler til, at ULF i Aarhus kan tilbyde alle skoler nogle af de mange fremragende forløb, som byens eksterne læringsmiljøer bugner af.

Bestil tid til besøg på egen hånd

Du er velkommen til at vise din klasse rundt selv. Men bestil tid i forvejen. Hvis der er for mange klasser på museerne, forbeholder vi os retten til at afvise jer, hvis I ikke har bestilt tid i forvejen.

Elevernes adfærd er alene lærernes ansvar. Det er lærerens opgave at sikre, at klassen tager hensyn til andre gæster og retter sig efter de ansattes anvisninger.

Priser ved Science Museerne

Rundvisning/workshop/planetarieforestilling 1 time: 475 kr.

Rundvisning/workshop/ planetarieforestilling 2 timer: 675 kr.

På Steno Museet og i Væksthusene er maks antal deltagere 28 elever/lærere.

På Ole Rømer Observatoriet kan vi maks have 24 elever/lærere med.