ONLINE: HACK DIN HAVE

I Væksthusene fejrer vi Earth Day d. 22. april. Meld dine elever til en sjov og involverende workshop. De får jord under neglene og ny indsigt i deres egen baghave.

OBS: workshoppen er for klasser, der modtager undervisning hjemme.

Beskrivelse:

Hele verden - selv din egen baghave - er fuld af spændende planter, som du enten bruger eller måske slet ikke kender. Kom til workshop om hvordan din have bliver sjovere for planter, dyr og dig! 

Forløbet foregår online med base i Væksthusene. Vi tager eleverne med på en spændende, involverende og interaktiv tur rundt i hele verdens klimazoner, hvor vi ved brug af quizzer, spas og konkurrencer kommer hele vejen rundt i emnet biodiversitet. 

Eleverne skal selv udforske biodiversiteten i deres egen have eller på deres altan. Med et scorecard i hånden, skal de selv give deres udendørs-område point, efter hvor meget forskelligt liv de kan finde. Herefter diskuterer vi resultaterne på videnskabelig vis ved hjælp af mange forskellige online hjælpemidler.

Til sidst får eleverne mulighed for at ytre deres syn på biodiversitet - måske har det ændret sig i løbet af dagen.

Formål:

 

Gennem deres arbejde med biodiversitet ser de med egne øjne hvordan verdens arter er påvirkede af os mennesker og af hinanden. Dermed får de en forståelse for hvordan verden hænger sammen og hvad vi mennesker har af betydning for verdens mangfoldighed. 

Varighed: 2 timer

Niveau: 5. klasse

Involverede fag: Natur/teknologi

Maks antal på workshoppen: 100 elever

Pris: Gratis