Rundvisninger i Steno Museets urtehave

Steno Museet inviterer søndag 7. juni kl. 13-14.30 på rundvisning i Den medicinske urtehave. Tilmelding efter først-til-mølle.

28.02.2020 | Trine Bjerre Mikkelsen

AFLYST. Giftige og spiselige planter

Spisning af vilde planter er ikke uden risici, hvilket et øget antal opkald til giftlinjen på Rigshospitalet desværre vidner om. Et solidt kendskab til planterne og deres egenskaber er den bedste forudsætning for ikke at komme galt afsted.

Det kan man få en større viden om, når botaniker Anne Murmann Hansen søndag 19. april kl. 13-14.30 rundvisning i Den medicinske urtehave på Steno Museet. Hør om spiselige planter og blomster, men også hvilke der kan forveksles med giftige og hvilke man kun må spise lidt af. På rundturen vil vi også diskutere, hvordan man sikrer sig, at sankning af vilde urter ikke får negative konsekvenser for planternes naturlige bestande.

Pris: 40 kr

AFLYST grundet risiko for spredning af corona-virus.

Lægeplanternes historie

De fleste af de planter, som vi møder i naturen eller i haven har en historie. En særlig spændende gruppe er de, der har været brugt som medicin

Få et spændende kig ind i lægeplanternes historie og i Den medicinske urtehave, når botaniker Anne Murmann Hansen søndag 7. juni kl. 13-14.30 inviterer på rundvisning.

Pris: 40 kr.

Tilmeld dig her. Begrænset antal pladser efter først-til-mølle.

Steno Museet