VENNEFORENINGER

Science Museernes Venner

Science Museernes Venner er en venneforening for personer og organisationer med interesse for Science Museerne i Aarhus og deres virke. Foreningen har til formål at støtte Science Museernes virke samt at styrke kontakten mellem Science Museerne og foreningens medlemmer ved forskellige aktiviteter i samarbejde med museernes medarbejdere.

Som medlem af Science Museernes Venner opnår du en række fordele:

  • Gratis adgang til Steno Museet inkl. en ledsager
  • Gratis adgang til ordinære planetarieforestillinger inkl. en ledsager
  • 10 % i rabat på varer i butikken på Steno Museet og i Væksthusene. NB: Gælder ikke mad og drikke.

Desuden modtager du et gratis eksemplar, når venneforeningen udgiver en ny bog.

Medlemsbladet Stenomusen får du sendt direkte med posten (klik på link for mere info). Bladet udkommer normalt 3 gange årligt.

Priser

Personligt medlemskab, årligt 200 kr.

Ægtepar/samlevende, årligt 300 kr.

Institutionsmedlemskab, årligt minimum 300 kr.

Indmeldelse

Indmeldelse i foreningen kan ske på Steno Museet eller via email til foreningens kasserer Helle Boelskifte Andersen på stenovenner@gmail.com

Ved indmeldelse bedes du oplyse: fulde navn, adresse, telefonnr. og e-mail. Angiv desuden, hvilket medlemskab du ønsker.

Link til vedtægt for Science Museernes Venner

Botanisk Haves Venner

Botanisk Haves Venner er en selvstændig forening med egen bestyrelse. Foreningens primære formål er at bevare Botanisk Have som et offentligt grønt rum i Aarhus, med den artsrigdom der findes i dag. Foreningen er åben for alle. I bestyrelsen sidder en repræsentant fra Science Museerne.