OM SCIENCE MUSEERNE

Science Museerne er en del af Faculty of Natural Sciences ved Aarhus Universitet. Science Museerne omfatter Steno Museet og Herbariet i Universitetsparken, Væksthusene i Botanisk Have samt Ole Rømer-Observatoriet i Højbjerg.

Botanisk Have

Botanisk Have er åben døgnet rundt hele året. Indkørsel fra Langelandsgade ad Peter Holms Vej. Som gående er der adgang ad flere gangstier fra byen og Ringgaden. Botanisk Have er et godt sted til slentre- eller løbeture med masser af oplevelser for store og små. Græsset må gerne betrædes.

Læs mere om Botanisk Have

Væksthusene

Væksthusene ligger i hjertet af Aarhus og midt i Botanisk Have. Gå på opdagelse i 4 forskellige klimazoner med smukke blomster og imponerende planter, eller tag en pause i cafeen og nyd maden og de grønne omgivelser. 

Gratis adgang.

Læs mere om Væksthusene og se åbningstider, events m.m

Steno Museet

På Steno Museet kan børn og voksne gå på opdagelse i naturvidenskabernes og lægevidenskabens fascinerende udvikling. I Planetariet er der Fuldmåneaften hver måned, og hver weekend kl. 12 og kl. 14 kan man se og høre om den aktuelle stjernehimmel. I ferierne er der sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

I Den medicinske urtehave er der fascinerende planter og duftende krydderurter.

Læs mere om Steno Museet

Ole Rømer-Observatoriet

Observatoriet er kun åbent i de mørke måneder. Der er forevisning cirka 15 hverdagsaftener a to timers varighed om måneden.

Læs mere om Ole Rømer-Observatoriet