STENO MUSEETS MUSEUMSBUTIK 

Museumsbutikken på Steno Museet

Museumsbutikken på Steno Museet er for dem, der gerne vil købe anderledes ting med et naturvidenskabeligt twist, og museumsindkøbene også klares hjemmefra. Science Museernes webshop er en pendant til de fysiske butikker i Væksthusene og på Steno Museet.

  • Supertilbud på ScienceTakeaway - den perfekte gaveide med scienceaktiviteter. Før 299 kr. Nu 149 kr. plus evt forsendelse: https://webshop.sciencemuseerne.dk/sciencetakeaway-familiepakke-med-sjove-aktiviteter
  • Hvad med at repetere det periodiske system ved at kigge på dit badehåndklæde
  • Lad dit barn kramme de nuttede astronomibamser eller et sygdomsplysdyr - helt uden smitterisiko
  • Giv et par stjernesokker i pakkekalenderen til manden, der har alt

Det hele er kun et klik væk.

Science Museernes webshop har et stort udvalg af naturvidenskabeligt legetøj og gaveideer, bøger, T-shirts med motiver og meget mere.

Varerne udvælges og indkøbes direkte til Science Museerne via forskellige internationale websites. 

Find din næste lækre science gave til dig selv, familiemedlemmet, veninden, kæresten eller din nabo: https://webshop.sciencemuseerne.dk/

Spis din medbragte mad på Steno Museet

I Steno Museets lille cafe kan du købe kolde og varme drikke samt slik og chokolade. I skolernes ferie i uge 7 og 42 kan du desuden købe sandwiches, frugt og kager. Du er velkommen til at spise din medbragte mad, kaffe eller kage i cafeen. I sommerhalvåret kan du desuden nyde maden på terrasserne i Den medicinske urtehave.