PLANLÆG BESØG

Skoler og institutioner

Skoletjenesten tilbyder en lang række formidlingstilbud til elever i skoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner. Læs mere om de forskellige tilbud eller bestil formidlingstilbud.

Foreninger og privatpersoner

Er I en forening eller gruppe, der har lyst til en spændende oplevelse, kan I bestille en rundvisning i Væksthusene.

  • 'Oplev verdens biodiversitet': I bliver guidet gennem Væksthusenes fire klimazoner med fortællinger om natur og planter fra hele verden. Hør de gode historier, oplev naturens mangfoldighed og få et indblik i, hvordan vi både påvirker naturen og er helt afhængige af den.

Rundvisning af grupper på maks. 15 personer koster 475 kr. og varer en time. Lørdag og søndag kan der kun bestilles rundvisning til kl. 10.00 og 15.30. I ferier og på helligdage kan der ikke bestilles rundvisning. Bestil en rundvisning.

OBS: Alle formidlingstilbud og rundvisninger skal bestilles mindst to uger i forvejen. Ved afbestilling senere end 3 hverdage før bestilt besøg afkræves et gebyr på 500 kr. 

Gå selv-grupper

Kontakt os på telefon 87 15 54 15 tirsdag-fredag, kl. 10-14 eller på mail sm@au.dk.

Fra søndag 1. august 2021 er det ikke længere nødvendigt at fremvise coronapas, når man besøger Væksthusene eller sidder i gårdhaven. Sidder man indenfor i Cafeen kræver det dog stadig, at man kan fremvise et gyldigt coronapas.