RUNDVISNING I DEN MEDICINSKE URTEHAVE

Anne Murmann fortæller om vilde og spiselige planter i Den medicinske urtehave på Steno Museet. Klik på billedet for at downloade det ifm redaktionel omtale. Flere pressebilleder til sidst på siden.

Steno Museet inviterer søndag 19. april og søndag 7. juni kl. 13-14.30 på rundvisning i Den medicinske urtehave. Tilmelding efter først-til-mølle.

Giftige og spiselige planter

Spisning af vilde planter er ikke uden risici, hvilket et øget antal opkald til giftlinjen på Rigshospitalet desværre vidner om. Et solidt kendskab til planterne og deres egenskaber er den bedste forudsætning for ikke at komme galt afsted.

Det kan man få en større viden om, når botaniker Anne Murmann Hansen søndag 19. april kl. 13-14.30 rundvisning i Den medicinske urtehave på Steno Museet. Hør om spiselige planter og blomster, men også hvilke der kan forveksles med giftige og hvilke man kun må spise lidt af. På rundturen vil vi også diskutere, hvordan man sikrer sig, at sankning af vilde urter ikke får negative konsekvenser for planternes naturlige bestande.

Pris: 40 kr

Tilmeld dig her. Begrænset antal pladser efter først-til-mølle.

Lægeplanternes historie

De fleste af de planter, som vi møder i naturen eller i haven har en historie. En særlig spændende gruppe er de, der har været brugt som medicin

Få et spændende kig ind i lægeplanternes historie og i Den medicinske urtehave, når botaniker Anne Murmann Hansen søndag 7. juni kl. 13-14.30 inviterer på rundvisning.

Pris: 40 kr.

Tilmeld dig her. Begrænset antal pladser efter først-til-mølle.

Mere information

Læs artiklen på dr.dk, hvor Anne Murmann fortæller om giftige og spiselige planter og hvad man skal være opmærksom på.

Se også indslaget på TV2 OJ fra rundvisningen i 2018 og læs mere på deres hjemmeside

Sted: Steno Museet, C. F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus C

Deltagerne mødes udenfor Steno Museet.

Billeder til redaktionel omtale