Du er her: Science Museerne Botanisk Have Planlæg besøg

Planlæg besøg

Rundvisning, Væksthusene, Botanisk Have Aarhus. Foto: Hervé Le Gallo

I Væksthusene kan I vælge mellem to rundvisninger:

  • 'På tur gennem fire klimazoner': I bliver guidet gennem Væksthusenes fire klimazoner med fortællinger om natur og planter fra hele verden. Hør de gode historier, oplev naturens mangfoldighed og få et indblik i, hvordan vi både påvirker naturen og er helt afhængige af den.
  • ’Botaniske detaljer’: Før kameraer var allemandseje var tegninger af planter den bedste måde at lære dem at kende på. Få en rundvisning i vores udstilling ”Botaniske detaljer” og få historien om brugen af botaniske illustrationer gennem tiden, samt gode historier om de udstillede plancher af Bent Johnsen. Vi kigger på de helt små detaljer som er vigtige for at kunne kende planter fra hinanden, og går en tur gennem væksthusene og ser på planterne. 

Rundvisning af grupper på maks. 15 personer koster 475 kr. Rundvisningen varer en time. Lørdag og søndag kan der kun bestilles rundvisning til kl. 10.00 og 15.30. I ferier og på helligdage kan der ikke bestilles rundvisning.

Bestil en rundvisning

Har I andre ønsker eller behov, er I meget velkomne til at kontakte os på telefon 87 15 54 15 tirsdag-fredag kl. 10-14 eller mail sm@au.dk

Skoleklasser, børnehaver og grupper af studerende kan deltage i Skoletjenestens formidlingstilbud.

OBS: Alle formidlingstilbud og rundvisninger skal bestilles mindst 2 uger i forvejen. Ved afbestilling senere end 3 hverdage før bestilt besøg afkræves et gebyr på 500 kr. 

Frugter i Væksthusene, Botanisk Have. Foto: Hervé Le Gallo
Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 07.06.2019