Earth Day: Hvor vild er din have?

Det kan lade gøre at ændre verden - eller i hvert fald et lille stykke af den - ved selv at gøre en indsats og udforske, hvordan det står til med biodiversiteten i sin egen baghave. Science Museerne markerer Earth Day med det digitale undervisningsforløb "Hvor vild er din have?".

Hele verden - selv din egen baghave - er fuld af spændende planter, som du enten bruger eller måske slet ikke kender. Kom til workshop om. hvordan din have bliver sjovere for planter, dyr og dig! 

Forløbet foregår online med base i Væksthusene. Vi tager eleverne med på en spændende, involverende og interaktiv tur rundt i hele verdens klimazoner, hvor vi ved brug af quizzer, spas og konkurrencer kommer hele vejen rundt i emnet biodiversitet. 

Eleverne skal selv udforske biodiversiteten i deres egen have eller på deres altan. Med et scorecard i hånden, skal de selv give deres udendørs-område point, efter hvor meget forskelligt liv de kan finde. Herefter diskuterer vi resultaterne på videnskabelig vis ved hjælp af mange forskellige online hjælpemidler.

Til sidst får eleverne mulighed for at ytre deres syn på biodiversitet - måske har det ændret sig i løbet af dagen.

Tid og sted: Torsdag 22. april kl. 8.45-11.00

Niveau: 5. klasse

Pris: Gratis 

Læs mere om forløbet Hvor vild er din have

I Væksthusene kan gæsterne tage et bio-score-card med hjem og undersøge om ens have trænger til lidt "vildtpleje".