Nu bliver hverdagene igen længere i Væksthusene

Ligesom sidste år udvides åbningen til kl. 17 i sommerperioden.

Vil du også gerne nå forbi Aarhus ? rekreative grønne oase og tanke op mentalt efter arbejdstid og måske spise et let måltid i Caféen? Så er muligheden der nu igen, når Væksthusene udvider åbningstiden til kl. 17 i hverdagene fra 1. maj.

”Vi oplever en stadigt stigende efterspørgsel efter den ekstra times åbningstid i hverdagene”, siger Finn Borchsenius, som er fagleder i Væksthusene, Science Museerne. ”Og da forårs- og sommerperioden samtidig er vores mest populære, vil vi også gerne give fx børnefamilier en yderligere mulighed for at kunne komme forbi efter arbejde og opleve vores planter og udstilling.”

Også Væksthusenes Café holder længere åbent. Køkkenet lukker nu kl. 16.30.

Den udvidede åbningstid er fra 1. maj-1. oktober 2018.

Fakta

Væksthusene ligger midt i Botanisk Have og er en grøn oase i midt Aarhus C, der forener indsigt og refleksion med rekreative oplevelser. Her kan man gå på opdagelse i fire klimazoner, besøge udstillingen Botaniske detaljer, opleve dansk natur i miniformat i Danske Plantesamfund eller bare forsvinde for en stund i Botanisk Have.

Besøget starter og slutter med et besøg i Væksthusenes hyggelige Café. Her serveres lækker, traditionel mad med et twist. I sommerhalvåret kan man tage maden med uden for i gårdhaven, hvor planterne danner baggrund for spændende aktuel forskning på Aarhus Universitet.

Væksthusene vandt i 2015 prisen som Byens Bedste Familieoplevelse.

Åbningstider

Hverdage kl. 9-17 (1. maj-1. oktober 2018)

Lørdag-søndag og helligdage kl. 10-17.