Jul i Væksthusene

Har du brug for en pause fra juletravlheden, så tag på besøg i Væksthusene. Her kan du få en afstressende oplevelse alene eller sammen med familie og venner.

I december er der plads til ægte julestemning i Væksthusene. Hele familien kan gå på opdagelse med Spire Ib og finde julens planter og krydderier i Væksthusene og smage på dem i Væksthusenes Café. Man kan også tilmelde sig en rundvisning om julens planter (udsolgt).

Juleopgaver for hele familien

Fra lørdag den 25.11 kan I løse juleopgaver med Spire Ib, og gå på opdagelse blandt Væksthusenes mange planter efter de ingredienser, man skal bruge til at lave verdens bedste risalamande. Find fx mandeltræet i Middelhavshuset, hvor de mange krydderurter fylder luften med dejlige dufte, og led efter ris og vanilje i det fugtige og varme Tropehus. Hvis I er blevet sultne af jeres søgen efter planter og ingredienser, kan I besøge cafeen og nyde en portion risalamande. Hver weekend er der også en ny julekage med en af julens frugt eller krydderier. De krydderier, vi bruger til julebagningen, kommer ofte fra fjerne lande. I Væksthusene kan I også finde planterne, som krydderierne kommer fra.

Julesmåkagerne og risalamande kan købes i cafeen fra lørdag den 25. november til og med onsdag den 20. december, hvorefter Væksthusene holder julelukket. 

Læs mere