K7: Fri entré på Steno Museet til alle landets unge i uge 37

Unge under 18 år har altid gratis adgang på Steno Museet. Men i uge 37 gælder det også de 18-27 årige, når landets museer og andre kulturinstitutioner slår dørene op for K7.

Foto: Jesper Rais, AU Foto

I uge 37 kan landets unge tage deres venner under armen og få en solid kulturinsprøjtning på et bredt udsnit af landets kulturinstitutioner. Initiativet løber for femte år i træk og bygger videre på sidste års enorme succes, hvor et rekordstort antal unge greb chancen for at opleve kulturen på en ny og lettere tilgængelig måde. Som del af den landsdækkende kulturuge K7 kan alle unge til og med 27 år nyde fri entré på mere end 180 museer, kunsthaller og oplevelsescentre på kryds og tværs af hele Danmar

På Steno Museet benyttede 321 gæster mellem 18-27 år sig af K7-tilbudet i 2023 og kom dermed gratis ind. 

K7 er et landsdækkende initiativ, der i uge 37 inviterer unge inden for på museer, kunsthaller, teatre og koncerthuse over hele landet – i år med rekordstor tilslutning med over 200 kulturinstitutioner repræsenteret. Kampagnen giver fri entré til alle unge mellem 18-27 år på 200 museer og billetter til 40 kroner på 25 teatre og 8 koncerthuse. 
K7 er støttet af Københavns Kommune og Spar Nord Fonden. Årets scenekunsttilbud er udviklet i samarbejde med CPH STAGE. Årets koncerttilbud er støttet af Augustinusfonden.  

Læs mere om K7