Planter på menuen i Væksthusene

Mandag 30.5 lancerer Science Museerne en ny menu og nyt menukort med historier om planter i Væksthusene. Konceptet er, at man spiser i cafeen og får viden om nogle af planterne i maden samtidig. 

Nu kan du blive klogere på planter, mens du spiser. I Væksthusenes nye menukortet kan du finde forskellige retter med et aftryk fra nogle af de mange planter, du kan se i plantesamlingerne.

Her er det Anja fra Væksthusenes Cafe, der prøvesmager en af de lækre retter, nemlig porretærte med bagte tomater og rosmarinolie på en bund af sprød salat. Du kan fx også bestille rugbrød med saftig grøntsagsdelle og karryhumus eller gå på opdagelse i en skøn frokostsalat med ananas.

Mens du nyder dit måltid, kan du nærstudere det nye flotte menukort og få viden om nogle af planterne, der både er i maden og i Væksthusene.

Vi håber, at du vil tage godt imod vores menu og spændende plantehistorier. Velbekomme. 

Læs mere om Væksthusenes Café