Sommerferien summer af science

Sommerferien venter lige om hjørnet. På Science Museerne kan man bestille ScienceTakeaway og i juli måned åbner Sciencesaloner på Steno Museet, sommerhimlen i Planetariet og planteopgaver i Væksthusene. Det hele er målrettet børn i alderen fra 6-8 år. Alt man behøver for at ”opleve science” er at være nysgerrig.

Sciencesaloner

I juli måned inviterer Steno Museet på Science i børnehøjde. Om tirsdagen udforsker vi de skjulte kræfter, når vi slår os løs i Ørsteds ElektroSalon med små forsøg og om torsdagen, sætter vi spot på Solen, mærker på stjerneskud og får styr på himmelmekanikken.

I uge 27 – 30  (juli måned)

ElektroSalon tirsdage kl. 13.00 og 14.00

Solen – vores stjerne torsdage kl. 13.00 og 14.00

Varighed ca. 45 min.

Billetter koster 30 kr. for voksne, når entréen er betalt (30 kr) og købes i billetsalget på dagen efter først-til-mølle. Børn kommer gratis ind og deltager også gratis.

Læs mere om Sommerferien på Steno Museet

I sommerferien kan hele familien være ScienceDetektiver og hjælpe de to marsbørn Pi og My. Lav små eksperimenter, kig på stjerner, tag på botaniske opdagelsesture.

De to marsbørn Pi og My har boet hele deres liv på Mars i et lukket økosystem. De har en magisk postkasse, hvorfra de kan sende breve til Jorden.

Pi og My er supernysgerrige og vil gerne vide, hvordan det er at bo på Jorden. Derfor har de brug for DIN hjælp!

ScienceTakeaway indeholder brevene fra Pi og My og masser af spændende sciencesjov for hele familien.

Vær ScienceDetektiver, og hjælp Pi og My med at blive klogere på den fantastiske klode, vi bor på.

Tag ScienceTakeaway med i sommerhus, på ferie, eller brug det derhjemme med din familie og dine venner.

På Steno Museet og i Væksthusene i Aarhus kan du også poste et særligt sommerferiebrev til Pi og My i

de magiske Marspostkasser.

Bestil din pakke med ScienceTakeaway og få spændende og fælles sommerferieoplevelser. Den koster 299 kr. Bestiller du to, får du en rabat på 100 kr. ScienceTakeaway kan også købes i museumsbutikken på Steno Museet eller i Væksthusene.

Læs mere om ScienceTakeaway ved at klikke på linket