MENNESKE, NATUR OG VIDENSKAB

Nyheder

29.06.2021 | Science Museerne

Nyt nummer af Stenomusen

Læs bl.a. om, hvordan ScienceTakeaway rykker ud i sommerlandet og en ny udstilling om unge, krop og data, der åbner på Steno Museet til efteråret 2021.

23.06.2021 | Science Museerne

Sommerferien summer af science

Sommerferien venter lige om hjørnet. På Science Museerne kan man bestille ScienceTakeaway og i juli måned åbner Sciencesaloner på Steno Museet, sommerhimlen i Planetariet og planteopgaver i Væksthusene. Det hele er målrettet børn i alderen fra 6-8 år. Alt man behøver for at ”opleve science” er at være nysgerrig.

17.06.2021 | Science Museerne

Science Museerne i Aarhus indgår samarbejde med købmanden i Rønde

Nye museumstider åbner op for nye samarbejder. Science Museerne i Aarhus har rykket en del af museumsoplevelsen ud-af-huset og serverer den nu også som takeaway i Rønde.

06.06.2021 | Botanisk Have

Ny udstilling i Væksthusene: Vilde Vækster

På opdagelse i planternes hemmelige liv. Torsdag 13. maj kl. 9 åbner fotoudstillingen "Vilde Vækster" i Væksthusene. Udstillingen går tæt på den diversitet og særegne skønhed, der findes i helt almindelige planter i den danske natur.

06.06.2021 | Ole Rømer-Observatoriet

Ole Rømer-Observatoriet får støtte til renovering og nye aktiviteter

Science Museerne kan endelig gå i gang med at renovere det smukke Ole Rømer-Observatorium i Aarhus til glæde for astronomiinteresserede aarhusianere og skoleklasser. Observatoriet får støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond på 4 millioner kr. og 4,5 millioner kr. fra Realdania.

01.06.2021 | Science Museerne

Mars kalder. ScienceTakeaway i sommerferien

I sommerferien kan hele familien være ScienceDetektiver og hjælpe de to marsbørn Pi og My.