Kom i ægte julestemning i Væksthusene

Nu åbner Science Museerne for salg af billetter til de populære julerundvisninger i Væksthusene. I år gælder det om at være ekstra hurtig. På grund af risikoen for spredning af corona kan der kun komme 9 gæster med på hver rundvisning. Til gengæld er der skruet max op for julehyggen.

Har du brug for en pause fra juletravlheden, så tag på besøg i Væksthusene. Her kan du få en afstressende oplevelse alene eller sammen med familie og venner.

Juleopgaver for hele familien

Fra 21. november er der ægte julestemning i Væksthusene. Hele familien kan gå på opdagelse i væksthusene og finde julens planter og krydderier, og nyde julestemningen i Væksthusenes Café. Du kan også tilmelde dig rundvisningen Smag på julen i Væksthusene.

I hele juleperioden kan hele familien løse sjove juleopgaver. Gå på opdagelse efter julen i Væksthusene. Du kan også købe gløgg, et lækkert måltid og varm kakao i cafeen eller finde julegaver i butikken eller i vores nye webshop.

Læs mere om Jul i Væksthusene og køb billet

OBS: Begrænset antal pladser. Billetter skal bestilles senest dagen før den dato, du ønsker at deltage i en julerundvisning. Købte billetter refunderes ikke, men meld meget gerne afbud, hvis du ikke deltager alligevel. Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer.