Plads til en bedre besøgsoplevelse

UMAC-Award-vinder udstillingen "Videnskab er lidenskab" bliver nu endnu bedre. Den har byttet plads med udstillingen "Gentests og tandbørster" for at åbne op for en bedre besøgsoplevelse. De to udstillinger genåbner 23. januar 2024.

Der er som en del af ombygningsfasen tilføjet et afsnit om forskernes fritidsinteresser, bl.a. om Jens Christian Skous interesse for at fiske med fluer. 

Mennesket har altid undret sig. Over stjernerne på himlen til hvorfor mennesket trækker vejret. Fra det mindste til det største. Denne undren er med til at forandre verden. Gennem tiden har utallige mænd og kvinder dedikeret deres liv til at forsøge at finde svar på livets gåder og har derigennem skabt grundlaget for at redde menneskeliv, forbedre livskvalitet, skabe samfundsmæssig udvikling og forstå verden og universet. 

Men hvad er det, der driver en forsker? Hvorfor bruger man sit liv på at finde ud af, hvordan celler fungerer eller på at forstå bestemte dyrs hjertefunktion? Det er det overordnede fokus for den prisbelønnede udstilling "Videnskab er lidenskab". I udstillingen kan man gå på opdagelse i forskerlivets mange facetter. Og nu er besøgsoplevelsen blevet endnu bedre. Håbet er i endnu højere grad at pirre nysgerrigheden og invitere til at udforske, hvad der driver en forsker. 

Læs mere om, da Videnskab er lidenskab vandt UMAC AWARD i 2021

Udstillingen "Gentests og tandbørster" handler om, hvordan det danske sundhedssystem har udviklet sig gennem de sidste 100 år. Med ombygningen er den rykket helt frem til indgangen.