Væksthusene i sne.  Foto: Science Museerne

Her kan du downloade billeder til redaktionel omtale af Science Museerne

Credit: AU Foto og Science Museerne med mindre andet er anført

Kontakt kommunikationskonsulent Trine Bjerre Mikkelsen, tbm@sm.au.dk mobil 93508248, hvis du har spørgsmål vedr. pressemateriale, events, kontaktpersoner oa.

Rekordstor interesse for  naturvidenskab. Besøgstallet stiger stadigt på Science Museerne. Foto: Erik Balle og Science Museerne
Foto: Erik Balle og Science Museerne
Udstillingen af Andreas Mogensens rumkapsel er én af grundene til et højt besøgstal på Science Museerne
Foto: Ida Marie Jensen, Aarhus Universitet
Andreas Mogensen rumkapsel er udstillet på Steno Museet indtil 28.4
Foto: Ida Marie Jensen, Aarhus Universitet
Væksthusene i sne
Ny videnskabshistorisk udstilling om "Det nysgerrige menneske" på Steno Museet
Foto: Erik Balle og Science Museerne
Lotus i blomst
Foto: Science Museerne
Læring og formidling er i fokus i Væksthusene
Foto: Science Museerne
Alle forevisninger på Ole Rømer-Observatoriet er udsolgt lang tid i forvejen
Foto: Maria Randima, Aarhus Universitet
Væksthusene i solnedgang

23.01.2020 | Steno Museet

Dansk astronaut fejrer H.C. Ørsted i Aarhus

Lyset fra stjernerne. Den første danske astronaut Andreas Mogensen kommer til Aarhus. Torsdag 30. januar 2020 gæster han i anledning af 200-året for H.C. Ørsteds opdagelsen af elektromagnetismen Søauditorierne, Aarhus Universitet. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Begrænset antal pladser efter først til mølle.

15.01.2020 | Steno Museet

Vinterferie 2020: eXtremeChallenge for Rumhelte

Test dig selv i Xtreme verdener. Tag familie og venner med på spændende astro-udfordringer i vinterferien 2020 på Steno Museet. Bliv en ægte Rumhelt.

13.01.2020 | Botanisk Have, Science Museerne

Rundvisning i udstillingen Botaniske detaljer

Udstillingen ”Botaniske detaljer” i Væksthusene består af botaniske illustrationer, tegnet af Bent Johnsen (1919-2004). Nu kan du igen komme på rundvisning i udstillingen.

Foto: Ulla Bjulver

05.12.2019 | Steno Museet

Ny bog: Kend din kropspolitik

En højaktuel debatbog målrettet 7.-10. klasse udkommer 27. januar 2020. Fokus er unges forhold til kroppen i forhold til billeder i medierne, bad efter idræt og reklamer for usund mad. Bogen kan forudbestilles allerede nu som et klassesæt pr. skole og er gratis efter-først-til-mølle.

02.12.2019 | Science Museerne

Nyt udstillingsafsnit om nysgerrighed og teknologi

Nyt udstillingsafsnit i udstillingen "Det nysgerrige menneske" åbner februar 2020 på Steno Museet. Her fortælles historien om elektromagnetismen og det elektromagnetiske spektrum.