EN UNIK STJERNEOPLEVELSE

Det er en oplevelse at komme på besøg i det nyrestaurerede Ole Rømer Observatoriet, hvad enten det er stjerneklart eller overskyet.

En del af oplevelsen handler om nærvær og dialog mellem formidler og vores gæster, og at vi kan kommunikere i øjenhøjde med dem, der er med og fx give os tid til at svare på spørgsmål.

Af samme grund kan der kun være 25 deltagere med på en rundvisning.

Læs mere om, hvad du kan opleve på en forevisning 

Stor efterspørgsel, lille udbud

Der er meget stor efterspørgsel på at komme på forevisninger, både som enkeltperson, gruppe eller skoleklasse, men ikke mange billetter. Her skal du være opmærksom på:

Som enkeltperson: Du kan købe billet til de udbudte forevisninger. Hvis der er udsolgt, kan vi desværre ikke tilbyde venteliste. Men der udbydes løbende nye billetter i efterår og vinter 2023, så hold øje med vores hjemmeside eller Facebook.

Som gruppe: Er I en gruppe, der gerne vil afsted sammen, er I naturligvis velkomne til at købe det antal billetter, I har brug for ved en almindelig forevisning. Men da billetterne forsvinder med lynets hast, gælder det om at være hurtig. Det er ikke muligt at forhåndsbooke for 2024 endnu.

Som skoleklasse:  Der udbydes formidling til skoler fra 2024. Vi forventer at man kan forhåndsbooke forløb fra primo 2024. 

Som turist. Alle forevisninger er pt. på dansk.