GRATIS DIGITAL PLANTEGUIDE

Bliv 150 gange klogere på planterne i Væksthusene

Husk at tage mobilen med, når du besøger Væksthusene. Du kan nemlig downloade Væksthusenes planteguide USEEUM med historier om planter fra husene. 

Planteguiden skal imødekomme en stadig stigende efterspørgsel fra de besøgende, som gerne vil have information og gode historier om planterne uden at Væksthusene bliver en skilteskov. 

Med planteguiden kan de besøgende få mere at vide om planterne i husene. Man kan læse om planternes biologi, de gode historier, finde ud af, hvad der blomstrer lige nu og se, hvor man kan finde de enkelte planter i husene. Planteguiden kan også bruges i forbindelse med undervisningsforløb, hvor indsamling af information om bestemte planter indgår i læringen.

Med planteguiden i hånden kan man også komme på guidede ture i Væksthusene. En biolog eller en gartner viser rundt og fortæller spændende historier om planterne.

Se film med biolog Finn Borchsenius, som fortæller om slyngplanter og lianer i Væksthusene

Fakta
Planteguiden er en del af en større app, der hedder Useeum. Der er omkring 150 planter i planteguiden lige nu, men der kommer løbende flere historier. En engelsksproget version er også på trapperne. 

Du finder Planteguiden ved at søge på Useeum i App Store eller Google Play.